Krijtbord etiketten

krijtbord etiketten

Hoe leuk zijn deze niet? Met krijtbord etiketten pimp je op een creatieve manier simpele (huishoud)spullen. Van een bokaal tot voorraadpot of een potje voor confituur.

Deze krijtbord stickers of etiketten zijn handig in gebruik en kan je op gelijk welke gladde oppervlakte kleven. Er wordt hier geen lijmlaag gebruikt, dus je kan het etiket even gemakkelijk terug verwijderen.

Het leuke hieraan is dat je er met een krijtstift op kan schrijven. Wil je de tekst wissen? Maak dan een spons lichtjes nat en verwijder de tekst. Ideaal dus als je bijvoorbeeld een voorraadpot een nieuwe inhoud geeft. Zo is het krijtbord etiket herbruikbaar.

Benodigdheden

  • Witte krijtstift of gewone stift
  • Krijtbord etiketten

Neem zeker een krijtstift met dunne punt zodat je kleinere woorden kan schrijven. De etiketten zelf zijn ook niet zo groot.
Als je een krijtstift gebruikt, kan je de tekst later nog verwijderen. Wil je een permanente tekst neem dan een gewone niet-afwasbare stift.

Handletteren

Het leuke is ook dat je hier gretig op kunt handletteren. Zet op elk etiket een ander lettertype en speel met verschillende stijlen.
Het voordeel van deze krijtbord etiketten is dat je iets gemakkelijk kan uitwissen als je het resultaat niet zo mooi vindt.

Voorraadpot

Een keukenkast staat al snel vol met allerlei potten, weckpotten en voorraaddozen met ingrediënten die je gebruikt om te bakken en te koken. Vroeger plakte ik er een simpel etiket op, met een lelijk geschreven handschrift. Toen ik deze krijtbord etiketten online kocht, heb ik snel die oude etiketten vervangen.

Een pot vol lekkers

Pimp een snoeppot, koekjesdoos of pot met ontbijtgranen en granola.

snoepdoos krijtbord etiket

Een potje nog te vullen

confituur

Decoratie

deco krijtbord etiket

Nog meer?

Gebruik deze krijtbord etiketten niet alleen op voorraaddozen. Enkele ideeën:

  • Etiket op een brief
  • Doopsuiker personaliseren met de naam van je kleine spruit
  • Kruidenpot
  • Vaas
  • Personaliseer cadeautjes
  • Bloempot
  • Glas en beker

Meer informatie over handletteren

Zoek je meer informatie en inspiratie over handletteren? Bekijk dan de andere artikels op mijn blog.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *