Eva creatief

Eva creatief: een blog over baby & momlife, leuke creaties, handletteren en bakken.

Ik ben Eva Creatief: geboren in 1986 en trotse mama van kleine grote baby Mara en samen met Michiel. Ik ben een dochter, vriendin, zus, toekomstige meter, manager van het huishouden, maatschappelijk werker, eeuwige twijfelaar, zoetebek, perfectionist…  

Al van jongs af aan ben ik creatief ingesteld: verhalen verzinnen, schrijven, tekenen (al is hier geen sprake van talent), schilderen, versieringen uitwerken… Verbeelding en fantasie zijn hierin mijn gids.  

Sinds kort heb ik ook het bakken ontdekt. Na jaren enkel kook- en bakboeken te hebben doorbladerd, heb ik er eindelijk iets mee gedaan. Ik oefen in het maken van cupcakes, taarten en kleine patisserie. Eigenlijk in alles wat maar zoet en lekker is. 

Ik hou van mijn dochter, witte en bruine chocolade (maar vooral de witte), crème brulée, cocktails, mijn eigen playlist op mijn ouderwetse MP3 en creatief bezig zijn. Ik hou niet van sporten, rommel en kruimels, zwarte chocolade, poetsen en romantische komedies. 

Ik ben gestart met deze blog puur voor mezelf. Omdat ik graag schrijf en het ook wel therapeutisch werkt. Het is als een zaadje dat wordt gepland. We geven het water, zonlicht en tijd zodat het zaadje kan groeien. Stilaan komen er wortels aan, een stam, takken en twijgen, en groene blaadjes. We hopen dan ook dat deze blog een mooie boom wordt die mogelijks op termijn zijn vruchten afwerpt.

Daarnaast wil ik met deze blog mijn ervaringen met jullie delen. Wie weet kan ik anderen inspireren of word ik zelf nog meer geïnspireerd. Heb je dus een vraag, opmerking of suggestie, laat het gerust weten via deze blog Eva Creatief

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *