Babyshower

babyshower versiering

Ik heb een fantastische babyshower gehad! Ik zou het niet anders gewild hebben. Mij kennende had ik al (waarschijnlijk meermaals) laten vallen dat ik graag een babyshower zou krijgen, maar dat was dan ook het enige wat ik wist. Datum, locatie, invulling van de dag, alles werd voor me geheimgehouden. 

Brunch annuleren?

Een week voor onze verhuis stond er een brunch ingepland om de verjaardag van mijn broer te vieren. Ik had er niet veel zin in. Het was al zo druk geweest met het bouwen van ons huis en de voorbereiding van de verhuis. Ik was bijna hoogzwanger en moe. Ik stelde aan mijn vriend voor om de brunch af te zeggen. Meerdere keren zelfs. Tot hij zei dat dit voor hem ook een verzetje was tussen alle drukte door. Dus ik zaagde er niet meer over.  

Surprise!

Nietsvermoedend reden we de oprit op bij mijn ouders. Er stonden een paar auto’s, waarschijnlijk van mijn broer en grootouders. Ik ben slecht in het herkennen van auto’s, dus ik had helemaal niets door; het waren zelfs hun auto’s niet. Aangezien er niemand kwam open doen, zwierde ik vol jolijt en nonchalant de deur van de woonkamer open: “surprise!”. De woonkamer stond vol vrienden en familie. Ik was oprecht ontroerd. Zowat iedereen die ik er bij wou hebben, was aanwezig. En dus was het zover, mijn babyshower.  

Mijn babyshower

De woonkamer en living waren prachtig versierd in het thema meisje. Veel roze dus, joepie. Een rijkelijk bedekte tafel. Het keukeneiland vol met verschillende versnaperingen. Er was duidelijk veel werk en voorbereiding in gestoken.  

En er werd dus volop gebruncht. Niet om mijn broer zijn verjaardag te vieren, maar wel mijn babyshower. Er werden cadeautjes uitgedeeld. Allemaal voor mijn kleine mini: kleertjes, speelgoed, knuffelbeer, een mooie pampertaart…  

Handletteren

Als kers op de taart was er een cursus handletteren voorzien. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dit bleek echt iets voor mij te zijn, want intussen is het een hobby van me geworden. Samen met de meiden werden papieren rompertjes gehandletterd met een leuke quote. De rompertjes kwamen nadien in ons nieuwe stekje boven het babypark te hangen.  

Volop nagenieten

Moe, voldaan en overdonderd genoot ik nog dagen na. Ik ben nogal een babbelaar, maar toen ik zo verrast werd, wist ik toch even niet wat zeggen.  En de zelfgemaakte, gehandletterde babyrompertjes hebben maanden boven het babyparkje gehangen.

Ook leuk in Babyshower

Een virtuele babyshower

Geen babyshower voor mijn schoonzus door de corona crisis. Op naar plan B: een virtuele babyshower! En daar zijn leuke zaken uit gekomen … Verder lezen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *