Halloween pop-up kaart

Halloween pop-up kaart

We blijven nog even in het thema van Halloween. Na de Halloween pompoen maakte ik deze Halloween pop-up kaart. Leuk om bijvoorbeeld als uitnodiging voor een Halloweenfeestje te gebruiken.
Een pop-up kaart is te vergelijken met een gewone wenskaart, maar dan met een 3D-effect. Bij het openen van de kaart, verschijnt er een figuur. En dat is dus ook het geval bij deze pop-up kaart waar een verlaten kasteel tevoorschijn komt met griezelige spookjes en vleermuizen.

Deze pop-up kaart maakte ik met behulp van mijn ScanNCut Brother machine. Niet alleen snijdt deze machine alle figuren uit, maar ook de basis van deze kaart.
Veel heb je niet nodig om deze kaart te maken: verschillende soorten papier, lijm, gewone dubbelzijdige plakband en dubbelzijdige dikkere foamtape, bijvoorbeeld van 3 mm dik.
Het enige wat je nog moet doen, is alles schikken op de kaart en vast kleven.

Bekijk in dit youtube filmpje hoe deze Halloween pop-up kaart te maken.

Halloween pop-up kaart

Inspiratie

Natuurlijk hoef je geen ScanNCut Brother machine in huis te hebben om zelf een Halloween kaart te maken. Met verschillende soorten (dik) papier, een goede schaar en dubbelzijdige (dikke) tape kan je zo al al aan de slag. Kijk vooral eens op Pinterest om ideeën op te doen.

Meer leuke creaties

Neem een kijkje in de rubriek leuke creaties voor andere ideeën en werkjes.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *