Papieren cadeau tas

papieren cadeau tas

Er bestaan verschillende manier om van een simpele papieren kraft tas iets moois te maken. Eerder al kon je hier lezen hoe je kan handletteren op een papieren tas en hoe je een eenvoudige cadeauverpakking omtovert tot iets moois. Een andere manier is om zelf versiering aan te brengen aan een papieren cadeau tas.

Benodigdheden 

washi tape
  • Kraft tas
  • Verschillende soorten gekleurd papier
  • Gekleurd touw
  • Stukje lint
  • Washi tape
  • Knopen
  • Plakparels 

Aan de slag 

De figuren sneed ik uit met mijn ScanNCut machine van Brother: een kader, vlaggen, beertje, gras, de letters ‘baby’… alles kan ik hiermee (laten) tekenen en uitsnijden.  

Ook zonder dergelijke machine kan je dit zelf maken. Leg bijvoorbeeld een sjabloon van een vlag op het papier dat je hiervoor wilt gebruiken, teken met lichte hulplijnen over en knip uit. Maak er vooral je eigen creatie van. Gebruik stickers, een afbeelding uit een boekje of maak een afdruk met een stempel. Werk af met een reep washi tape en voeg een stukje lint toe. Gebruik plakparels en leuke knopen om verder af te werken. 

Enkel nog het cadeautje in de tas steken en dan is de papieren cadeau tas klaar om af te geven!  

Het leuke aan de ScanNCut Brother machine is dat je heel wat leuke en vooral verschillende werkjes kunt maken: kaarten, slingers, geschenkdoosjes, labels en noem maar op. Je kan hierbij niet alleen werken met papier en karton, maar ook met flexfolie (om textiel te bedrukken), vinyl, stof en zo verder.

Meer weten over handletteren?

Zoek je meer informatie en inspiratie over handletteren? Bekijk dan zeker eens de andere artikels op mijn blog in de rubriek handletteren.

Andere creaties

Benieuwd naar andere creaties? Klik hier om verder te kijken.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *